3 jaar Bussel United

Gepubliceerd op 5 november 2023 om 14:07

Op 6 oktober bestond de webshop alweer 3 jaar! Jeetje wat gaat de tijd ontzettend hard, normaal vieren we dit met een Bussel United Anniversary Box, maar omdat we wisten dat we op vakantie zouden zijn besloten we dit alvast in mei van dit jaar te vieren met onze anniversary box. 

Wanneer ik dit schrijf is het alweer bijna 2 weken geleden dat de webshop 3 jaar bestaat en toch wil ik er nog even wat aandacht aan besteden. Helemaal omdat het zoveel voor mij betekent dat we 3 jaar later nog steeds open zijn. En met veel liefde en tijd zoveel toffe dingen kunnen maken en dat mensen het dan leuk genoeg vinden om een bestelling te doen in onze shop. 

In het begin van de webshop kon ik er vanuit gaan dat mensen wisten wie wij waren en waarom de webshop überhaupt bestaat, maar inmiddels krijgen we vaker bestellingen van mensen die wij niet kennen. 

Om jullie niet teveel te vermoeien met mijn levensverhaal probeer ik het zo kort (MAND) mogelijk te houden. Na meerdere opleidingen niet afgerond te hebben, tussendoor nog wat jaren gewerkt te hebben, rondde ik in 2015 mijn MBO opleiding op de Nederlandse Fotovakschool af op 28 jarige leeftijd. Na mijn studie viel ik in een zwart gat, krabbelde langzaam op maar zonder werk of enig perspectief op iets. In oktober 2020 tijdens de pandemie gebeurde er natuurlijk van alles in de wereld maar ook op persoonlijk vlak. Heel natuurlijk kwam het idee voor een webshop om onze kaartjes te verkopen, zonder druk, gewoon op ons tempo, hobbymatig. Een jaar later eind 2021 kreeg ik eindelijk mijn Autisme diagnose. Alles viel op z'n plek. 

Ik zou op dit moment nog steeds niet kunnen leven van de inkomsten van Bussel United, gelukkig heeft Tommie een baan, waar we goed van kunnen leven met z'n twee, maar stiekem is de droom er wel. Misschien ooit. 

 

Liefs, 

Kelly 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.