FAQ

Wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Houd rekening met 1-3 werkdagen voor het maken en inpakken van je bestelling voor verzending. Je ontvangt een bevestiging in je mailbox zodra de bestelling onderweg is. Na verzending duurt het meestal 1-5 werkdagen voordat je bestelling bij jou binnen is. 

 

Verkopen jullie ook wholesale?

Jazeker, Stuur ons een mailtje voor meer informatie. info@busselunited.nl

Vertel ons in je mail ook iets over je winkel, zoals linkje naar je website/social media 

Kan ik mijn bestelling ook naar een ander afleveradres laten sturen?

Ja dit is mogelijk! Is het een cadeau voor een ander en wil je dit meteen naar de ontvanger sturen? doe je dit door je eigen adres in te vullen bij de factuuradres en het adres van de ontvanger bij het afleveradres. In de opmerkingen kan je altijd nog aangeven dat het een cadeau is.

Mijn bestelling is niet aangekomen, wat nu?

Helaas kan dit gebeuren. Is je bestelling niet aangekomen, laat het ons weten! Dat kan door ons te mailen info@busselunited.nl of te DM-en op Instagram. Wij nemen dan contact op met het postbedrijf. 

Welke betaalmethodes zijn er?

Je kan bij ons veilig betalen via Mollie met iDEAL, Bancontact, Giropay, Visa, Mastercard en American Express.

Ik heb geen bevestigingsmail ontvangen, is mijn bestelling goed doorgekomen?

Check eerst even je spam folder, het kan zijn dat bevestiginsmail daar in beland is. Kan je de mail daar niet vinden, stuur ons even een mailtje op: info@busselunited.nl dan kijken wij het even voor je na! 

Wat zijn de verzendkosten?

De verzendkosten worden bepaald door het gewicht en de manier waarop het verzonden wordt. De beste manier om erachter te komen hoeveel de verzendkosten worden is door je winkelmandje te checken, daar zie je meteen de verzendkosten.