Alle linkse kutten verzamelen!

Het is bijna weer zover, de verkiezingen voor de Tweede kamer. Op woensdag 22 november 2023 kunnen we weer gaan stemmen. Ik merk dat ik elk jaar toch even twijfel op welke partij ik nou precies wil gaan stemmen, is dat herkenbaar? Het zal voor de meeste geen verrassing zijn dat ik links stem. Vandaar ook onze collectie met o.a onze Linkse kutten club mok, stickers, buttons etc. Deze collectie is ontstaan in 2021 nadat ik voor de zoveelste keer een Linkse kut genoemd werd door een familielid. Dit werd alles behalve aardig bedoeld, maar eerlijk... trotse linkse kut hier! Soms moet je gewoon omdenken en er een positieve draai aan geven. En het helpt natuurlijk zeker dat dit één van onze best verkopende collecties is. 

Lees meer »

3 jaar Bussel United

Op 6 oktober bestond de webshop alweer 3 jaar! Jeetje wat gaat de tijd ontzettend hard, normaal vieren we dit met een Bussel United Anniversary Box, maar omdat we wisten dat we op vakantie zouden zijn besloten we dit alvast in mei van dit jaar te vieren met onze anniversary box. 

Lees meer »

Vernieuwde website!

Na 3 jaar werd het tijd voor een nieuw jasje, eentje die meer bij ons nu past.  Ons vorige jasje voelde wat afstandelijk en wat minder persoonlijk. Het design is niet alleen aangepast, we hebben ook nieuwe dingen toegevoegd zoals deze blog, een FAQ pagina, nieuwe foto's etc. 

Lees meer »

Onze favo webshops voor toffe cadeaus

Voor ons is de zomervakantie net afgelopen maar de feestdagen komen toch echt steeds dichterbij. Voor de meeste mensen staan de feestdagen in het teken van samen komen met familie en vrienden, eten, en cadeaus. 

Lees meer »