Gratis verzenden vanaf € 50,- (NL) met de code: GRATIS50 | Gratis ophalen mogelijk in Hilversum

Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Anouk
4 maanden geleden

Bestelling was leuk ingepakt (: Ik ben blij met mijn kaartje met een schattig design, en mijn overprikkeld tasje, als autist is het leuk om hier te shoppen!!

Sophie
5 maanden geleden

Olifantastische webshop! De items zijn leuk verpakt en super om cadeau te doen. ✨
Het is top dat er zoveel neurodiversity dingen zijn, dat versterkt de neurodiversity teamspirit 😎 en draagt hopelijk bij aan collectieve zelfacceptatie 🤠

Laura
11 maanden geleden

Keek erg uit naar deze bestelling. Met veel zorg en aandacht is het ingepakt en alleen het uitpakken is al een kadootje! Een leuk kaartje en extra’s erbij maakt het helemaal een feestje. De producten zien er mooi uit en ga ik met veel plezier gebruiken. Word er blij van! Complimenten voor Kelly en Tommie. Kijk nu al uit naar mijn volgende bestelling :)

Amber
een jaar geleden

Direct te zien dat alles met tijd en aandacht gemaakt en ingepakt is. Ik ben super blij met deze mooie spulletjes en de positeve vibes die er vanaf stralen! :)

Ingeborg
een jaar geleden

Superleuke kaartjes en stickers. Voor elke gelegenheid iets leuks. Ik bestel graag nog een keer! Mijn bestelling is ook heel snel verzonden!

Rosanne
2 jaar geleden

Met veel liefde wordt door Kelly & Tommie alle producten voor de webshop Bussel United gemaakt. Super blij met mijn motiverende kaarten aan de muur en de coole buttons waar iedereen blij van wordt :') Alle producten zijn van hoge kwaliteit en netjes verzorgd. Héél trots op Bussel United en heel excited voor alles wat nog gaat komen!

Iris
2 jaar geleden

Ik was zeer tevreden over mijn bestelling. Waar ik het meest blij van werd, was het prachtige kwaliteitspapier van de kaarten. Alles is gewoon heel erg leuk bedacht en mooi vormgegeven. Het uitpakken was echt een cadeautje!

Lisa
2 jaar geleden

Ik heb hier al een paar keer besteld want ze hebben super leuke producten van goede kwaliteit! Altijd leuk ingepakt en je merkt gewoon dat er met veel liefde en passie aan dit bedrijf wordt gewerkt door Tommie & Kelly!

Mylène
2 jaar geleden

Ik heb hier meerdere keren besteld! Elke keer is het weer een feestje om het uit te pakken. Altijd leuk en vrolijk verpakt. 😊

Leuke unieke en zelf gemaakte producten en prints. ♡

De mystery boxen zijn enorm leuk! Dan is het voor jezelf ook een verrassing.

Daarnaast zijn Tommie en Kelly enorm leuke mensen. Die ernorm hun best doen om voor iedereen wat leuks te maken!

Ik zal hier zeker vaker bestellen en raad het iedereen aan!

Simone
2 jaar geleden

Leuke prints.
Snelle verzending. En optie tot ophalen.
Erg fijne service van two wonderful people ❤️