Reviews

Reactie plaatsen

Reacties

Ellen van Rhijn
2 maanden geleden

Gisteren besteld en vandaag de spullen al als brievenbuspakket binnen.
Stickers gaan op mijn laptop, magneten op whiteboard thuis en op school. Verder dochter blij gemaakt met stickers, buttons en kaarten.
Dank voor de snelle service en de mooie, met liefde gemaakte spullen.

Maaike van delden
4 maanden geleden

Zojuist jullie pakketje stickers en een button ontvangen. Zo ontzettend blij mee!!
Jammer dat ik geen foto kan plaatsen want mijn neurodiverity club en let me overthink this sticker zitten al op mijn skatehelm. Superblij mee! Echt bedankt en ga zo door!!!

Serra
4 maanden geleden

Het openen van het pakketje is al een ervaring opzichzelf. Alles is super mooi en met veel aandacht ingepakt. Ik wil alles bewaren, zelfs het inpakpapier. Alle artikelen zijn echt fantastisch! Als laatste was het pakketje er binnen een dag nadat het is verstuurd. Kortom ik zou hier zeker vaker bestellen!

Anouk
9 maanden geleden

Bestelling was leuk ingepakt (: Ik ben blij met mijn kaartje met een schattig design, en mijn overprikkeld tasje, als autist is het leuk om hier te shoppen!!

Sophie
een jaar geleden

Olifantastische webshop! De items zijn leuk verpakt en super om cadeau te doen. ✨
Het is top dat er zoveel neurodiversity dingen zijn, dat versterkt de neurodiversity teamspirit 😎 en draagt hopelijk bij aan collectieve zelfacceptatie 🤠

Laura
een jaar geleden

Keek erg uit naar deze bestelling. Met veel zorg en aandacht is het ingepakt en alleen het uitpakken is al een kadootje! Een leuk kaartje en extra’s erbij maakt het helemaal een feestje. De producten zien er mooi uit en ga ik met veel plezier gebruiken. Word er blij van! Complimenten voor Kelly en Tommie. Kijk nu al uit naar mijn volgende bestelling :)

Amber
2 jaar geleden

Direct te zien dat alles met tijd en aandacht gemaakt en ingepakt is. Ik ben super blij met deze mooie spulletjes en de positeve vibes die er vanaf stralen! :)

Ingeborg
2 jaar geleden

Superleuke kaartjes en stickers. Voor elke gelegenheid iets leuks. Ik bestel graag nog een keer! Mijn bestelling is ook heel snel verzonden!

Rosanne
2 jaar geleden

Met veel liefde wordt door Kelly & Tommie alle producten voor de webshop Bussel United gemaakt. Super blij met mijn motiverende kaarten aan de muur en de coole buttons waar iedereen blij van wordt :') Alle producten zijn van hoge kwaliteit en netjes verzorgd. Héél trots op Bussel United en heel excited voor alles wat nog gaat komen!

Iris
2 jaar geleden

Ik was zeer tevreden over mijn bestelling. Waar ik het meest blij van werd, was het prachtige kwaliteitspapier van de kaarten. Alles is gewoon heel erg leuk bedacht en mooi vormgegeven. Het uitpakken was echt een cadeautje!