Gratis verzenden vanaf € 50,- (NL) met de code: GRATIS50 | Gratis ophalen mogelijk in Hilversum

Foto van Tommie (een man met een baard, bril en een gele pet, hij draagt een zwart shirt met een bruine broek) en Kelly  (een vrouw met lang blond haar, ze draagt een zwarte spijkertuinbroek met daar onder een bananen T-shirt)

Wat begon als een team naam voor Tommie’s FIFA Team op de playstation, groeide uit tot onze team naam, Bussel United. Alleen dit team kent geen transfers, dit team is BUSSEL UNITED TILL WE DIE!

Ruim 14 jaar geleden leerde we elkaar kennen op het internet. Je kan het je bijna niet voorstellen maar dat was toen niet echt de standaard, 6 jaar later trouwde we en werden we officieel Bussel United. 

Alles begon eigelijk met één kaart het ‘Feestverreke’ die we een jaar lang naar alle mensen, die maar een kaartje voor hun verjaardag wilde hebben, eentje kregen opgestuurd. De kaart werd zo goed ontvangen en de vraag kwam of ze deze kaart ook konden kopen om zelf op te kunnen sturen. En dat werd het begin van onze webshop.

In 2020 midden in de pandemie opende wij onze digitale deuren en maken wij sindsdien met veel plezier letterlijk van alles en nog wat. Al onze producten zijn door ons ontworpen vaak ook handgemaakt met veel liefde. 

 

Wij staan altijd open voor suggesties, wij proberen zo inclusief mogelijk te zijn. Contact opnemen kan via de contact pagina of Instagram. Benieuwd naar reviews van anderen check onze review pagina onderaan de website.

 

Liefs, Tommie en Kelly van Bussel 

Een illustratie van Kelly die een hartjes zonnebril draagt, de hele illustratie is in het roze getekend

Kelly is geboren in Hilversum, Illustrator, fotograaf, is autistisch, een echte huismus, houd van kleurrijke jurken, tuinbroeken en drinkt graag Fanta, kijkt veel series en films en verzamelt van alles en nog wat. 

 

Tommie is een Brabander wonend in Hilversum, Illustrator, Kelly’s meest favoriete persoon op aarde, werkt naast Bussel United ook als Graphics Specialist, draagt bijna altijd petjes, heeft een grote liefde voor pinda’s en speelt graag games op de PS5 of zijn Nintendo Switch

Een illustratie van Tommie in  het blauw getekend