Verhuizing naar VONK!

Gepubliceerd op 15 juni 2024 om 17:08

Toen we met Bussel United begonnen 4 jaar geleden in onze woonkamer nam het niet zoveel ruimte in beslag, maar Bussel United groeide en groeide maar. Tot we uiteindelijk in de woonkamer tussen de dozen en de producten zaten. Hoe vaak we wel niet tegen elkaar gezegd hebben, poeh een apart kamertje voor dit zou toch wel fijn zijn. Verhuizen is voor ons op dit moment geen optie dus dat kamertje zat er gewoon niet in. We hebben wel eens gekeken voor een kantoortje maar ik zie het niet zitten om ergens elke dag naar toe te moeten reizen ook al is het nog steeds in Hilversum en vaak zijn die kantoortjes dan ook nog best wel duur. 

Schuin tegenover ons huis zat VONK in de wijk een duurzame broedplaats waar verschillende duurzame ondernemers in zaten en ook mensen op het terrein woonde in tiny houses. Super toffe plek maar voor ons toen geen optie. Tot dat VONK ging verhuizen, zo'n 350 meter verderop in de straat. 11 april 2024 zijn we gaan kijken in het nieuwe pand en waren meteen enthousiast, 18 april konden we erin! 

Het duurde even voordat we werkelijk helemaal over verhuisd waren, de anniversary box en wat gedoe met mijn gezondheid kwam er tussen maar een maand later waren we helemaal over. Inmiddels werken we nu dan alweer een maand in onze studio en ook al is het echt even wennen om een paar keer per week echt buiten de deur te werken, voelt het wel al als ons plekje. 

Dat ik echt moet wennen is niet gek, in 2015 studeerde ik af aan de Fotovakschool in Amsterdam, daarna ben ik nooit meer aan het werk gegaan. Ik zat dus eerst 5 jaar thuis zonder werk en sinds 2020 werk ik thuis voor Bussel United. Dat is een lange tijd thuis en het zijn flink wat prikkels om elke dag mensen te zien, maar het doet mij ook goed. 

Het is echt een verademing hoeveel ruimte we nu hebben, alles gaat veel soepeler en kost ook minder tijd omdat we niet dingen eerst hoeven te verplaatsen of ruimte voor hoeven maken. 

We hopen hier echt nog lang te kunnen zitten, maar dat gaan we zien :) Als je meer van onze studio wil zien volg ons dan op Instagram.  

 

Liefs, Kelly 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.