Overprikkeld Sjaal

Gepubliceerd op 17 januari 2024 om 15:51

UPDATE

De sjaals worden als alles goed gaat 1 maart bij ons geleverd, dan kunnen wij het weekend alles inpakken en hopen we alle sjaals 4 maart op de post te kunnen doen. 

 

Hallo lieve snuitjes, 

Half November kregen we het idee om een sjaal te ontwerpen en eigenlijk zoals alles bij ons gaat een paar dagen later ging ons idee in productie. Natuurlijk ging dat allemaal niet zo makkelijk er moest eerst een idee komen. Die was er gelukkig al gauw. We kozen voor ons overprikkeld ontwerp. Kelly maakte super professionele schetsen😂, Tommie maakte daar digitale schetsen van, we kozen een ontwerp en werkte die verder uit en zo ontstond onze sjaal.  

Voor de mensen die echt geen idee hebben waarom wij überhaupt Bussel United heten, wij zijn Tommie en Kelly van BUSSEL. Tommie's FIFA team heette Bussel United. Wat uiteindelijk uitgroeide tot onze 'team' naam. En wat hoort er nou bij een club? Supporter sjaals! En onze 'fans' (jullie❤️) zijn net als ons ook vaak overprikkeld.✨

Goed het idee was er, toen was het tijd om een bedrijf te zoeken die ons idee werkelijkheid kon maken. Uiteraard  kwamen we met dit geniale plan in een super drukke periode dus moesten we 6 weken wachten tot de sjaals binnen zouden komen. 

Vrijdag 19 januari 2024 om 12 uur kan je onze overprikkeld sjaals in de webshop vinden. Van deze toffe sjaals bestaan er maar 25, dus de oplage is beperkt. 

Er werd al gevraagd of we een tweede oplage laten maken maar daar kunnen we nu nog niet zoveel over zeggen. Laten we eerst maar eens deze 25 verkopen! ☺️

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.