We zijn terug van onze USA Roadtrip!

Gepubliceerd op 23 oktober 2023 om 12:26

Hallo lieve snuitjes, 

Daar zijn we weer, terug van weggeweest. Na bijna 2 maanden de webshop dicht gehad te hebben, zijn we weer een beetje opgeladen. 
Als je ons volgt via Instagram dan weet je dat we 4 weken op vakantie in de USA zijn geweest. In 2022 hebben we ook 4 weken lang een roadtrip door de USA gemaakt en dat was zo goed bevallen dat we weer een roadtrip wilde maken dit jaar. Natuurlijk wel een ander stuk dan de vorige keer. 

We vlogen op San Francisco en vanuit daar zijn we richting Grand Teton National Park en Yellowstone National Park gereden, daarna verder gereden naar Seattle en langs de kust weer naar San Francisco, uiteindelijk hebben we meer dan 4000 mijl gereden. Nou ja, Tommie dan, want ik ben een passenger Princess. Hieronder zie je de route die we deze keer gereden hebben. 

Mocht je benieuwd zijn, Tommie heeft de reis via Polarsteps bijgehouden. (KLIK HIER) en mijn stories zijn terug te vinden op mijn Instagram bij de hoogtepunten. 

Nu we weer terug zijn begint het fantaseren over een nieuwe reis natuurlijk al meteen, dat gebeurde al in het vliegtuig! haha! Dus mocht je nog vakantie tips hebben, laat het ons vooral weten. Wij zijn geen zon, zee strand mensen, wij zijn meer het vakantie nodig hebben na je vakantie type mensen. 

 

Follow that dream shopper, de perfecte snack bag voor al je snacks voor je roadrip. Ook een top tas om al je was in te verzamelen. 

Onze koffer natuurlijk vol met stickers! 

Herrie de haai was ook mee op vakantie! 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.